Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trapas: Jojkársku redaktorku vyhodil Gašparovič z Prezidentského paláca!

Jana Krescanko-Dibáková
Jana Krescanko-Dibáková

BRATISLAVA – Nedaroval jej to! Prezidentovi Ivanovi Gašparovičovi (67) sa zrejme nepáčila reportáž, ktorú o ňom uverejnila uplynulý piatok redaktorka Jana Krescanko-Dibáková (26). A poriadne sa jej za to pomstil. Nepovolil totiž jej vstup do Prezidentského paláca.

Hlavu štátu podľa našich informácií naštval minulotýždňový príspevok v hlavnom spravodajstve, v ktorom redaktorka zostrihala jeho najväčšie brbty do jednej reportáže. „Chcela som, aby to nebolo stále iba o klasických frázach,“ obhajuje svoju prácu redaktorka a jedným dychom dodáva: „V príspevku nie je nikto, kto by na neho kydal. Je to len o jeho výpovediach. A to, že sa ´zhovadil´ sám, je problém pána prezidenta.“

Ivan Gašparovič zakázal prostredníctvom svojho hovorcu Mareka Trubača, ktorý s redaktorkou v tejto veci komunikoval, vstup do paláca. Nemohla sa tak zúčastniť vymenovávania Miroslava Lajčáka do funkcie nového ministra zahraničných vecí. „Bolo to kvôli tej reportáži. Oni tvrdia, že to bolo neetické, ja si za tým stojím. Dnu pustili iba kameramana a ja som hodinu a štvrť stála vonku,“ reaguje rozhorčene Jana Krescanko-Dibáková. Nuž, nabudúce si asi rozmyslí, ako veľmi si „rypne“ do hlavy štátu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu