Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zora Czoborová: Odišla do Maďarska! Priateľ ju tam ale našiel!

Zora Czoborová a jej priateľ Boris Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová a jej priateľ Boris

BRATISLAVA – Zora Czoborová (42) netrávila svoje nedeľné narodeniny doma s priateľom Borisom (30). Kvôli práci mu totiž „ušla“ do Maďarska. Zdá sa však, že Boris je romantik. Pripravil si totiž pre ňu prekvapenie a objavil sa v rekreačnom stredisku aj s veľkou kyticou.

Hoci minulý rok Zora Czoborová narodeniny neoslavovala, tento raz to bolo úplne inak! Pracovne totiž odišla na fit pobyt do Maďarska, kde na ňu cvičiace ženy nezabudli. „Boli blahoželania, torta, aj večerný prípitok,“ prezradila Zora.

To najkrajšie prekvapenie jej však pripravil priateľ Boris, s ktorým je Zora už takmer rok. „Som asi sto tridsať kilometrov od Bratislavy, ale aj tak sa tam objavil aj s kyticou orchideí,“ povedala nám dojatá Zora.

Na darček si však ešte musí počkať. Ten jej zrejme Boris dá až v súkromí. Zatiaľ si bývalá fitneska vychutnala aspoň darček od svojich zverenkýň. „Niektoré odchádzali z prvého turnusu aj o päť kíl ľahšie,“ potešila sa.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu