Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Czoborová: Hrdo priznala, že šaty má z požičovne!

Zora Czoborová v šatách z požičovne. Zobraziť galériu (2)
Zora Czoborová v šatách z požičovne. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Tento rok do šiat nevrazila tisíce! Podnikateľka a bývalá úspešná fitneska Zora Czoborová (41) sa najprestížnejšej udalosti roka Plesu v Opere rozhodla zúčastniť na poslednú chvíľu. A tak na rozdiel od iných dám nemala šaty ušité na mieru od vychyteného návrhára, ale z požičovne.

Zora Czoborová sa s priateľom Borisom v sobotu večer zúčastnila Plesu v Opere, ktorý sa ako tradične konal v historickej budove SND. Ako sme sa dozvedeli, plesu sa zúčastnili na poslednú chvíľu. Pôvodne vraj chceli ísť spolu lyžovať. A tak Zora nemala čas venovať sa zháňaniu šiat.

No nakoniec aj tak zažiarila v krásnej lososovej róbe. Na otázku, odkiaľ ju má, hrdo odvetila: „Je z požičovne, ktorá sa nachádza vedľa môjho centra. Takže som to mala na skok.“ Hoci si bývala fitneska potrpí na krásne veci a vie do nich aj poriadne investovať, tento rok do šiat nevrazila veľa peňazí. No i napriek tomu zaujala a tromfla tak dámy, ktoré mali róby od prestížnych návrhárov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu