Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vulgarizmy a erotika: Takto vyzerá nový slovenský film! Čo na to herci?

Diana Mórová a Ady Hajdu Zobraziť galériu (17)
Diana Mórová a Ady Hajdu (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Realita ako zo života! Nový slovenský film Tango s komármi, v ktorom si zahrali herci ako Ady Hajdu, Roman Luknár, Diana Mórová, Teraza Nvotová, Zuzana Fialová, Juraj Mokrý, Andy Hryc a iní, je plný odhalených scén a vulgárnych slov.

Tragikomédia, ktorú môžete vidieť už aj v kinách, je zmesou humoru, erotiky i vulgárnejšieho slovníka. Jednoducho skutočný život. Aspoň takto to opisujú niektorí herci.

Topky.sk sa spýtali jedného z hlavných predstaviteľov Adyho Hajdu, čo si myslí o odhalených scénach vo filme, v ktorom účinkuje. „No tak veľmi krásne. Aj som si zakrýval oči. Bolo to výborne spravené, že to bolo zobrazené v náznakoch, pričom si ostatné domýšľame,“ so smiechom reagoval herec na erotické scény svojich  kolegýň.

V súvislosti s filmom nám nedalo nespýtať sa aj na vulgarizmy. Tie sa v ňom totiž nedali prepočuť. „Dúfam, že to diváci zoberú normálne. Je to o nás, o našej vlasti,“ vysvetľuje Hajdu.

Na nadávky sme sa spýtali aj zástupkyne nežnejšieho pohlavia Diany Mórovej. Ak by ste si mysleli, že ako žene je to prekáža, boli by ste na omyle. „Myslím si, že tam toho až tak veľa nebolo. Nie, že by som sama nadávala, ale keď to počujeme denno-denne, tak sa netvárme, že všetci hovoríme spisovnou slovenčinou. A myslím si, že je to tým pádom bližšie aj divákovi,“ prezradila herečka, ktorú diváci poznajú aj z jojkárskeho seriálu Panelák.

 

VIDEO: Slovenskí herci o filme Tango s komármi.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu