Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahé herečky: Mórová ukázala zadok, Šiškovej dcéra Nvotová prsia!

Obnažená Diana Mórová a Tereza Nvotová. Zobraziť galériu (17)
Obnažená Diana Mórová a Tereza Nvotová.

BRATISLAVA – Predviedli sa v plnej kráse! A nahota im evidentne nevadí! Slovenské herečky Diana Mórová (38) a Tereza Nvotová (20) odhodili zábrany a v novom slovenskom filme ukázali svoje nahé telá. Kto sa odhalil spolu s nimi?

Tragikomédia s názvom Tango s komármi je plná nahých scén. V Evinom rúchu sa tu predviedli Diana Mórová,  Tereza Nvotová a dokonca si tu menšiu „odhalenú epizódu zahrala aj bývalá účastníčka reality šou Nevesta pre milionára Martina Vozbraňuková-Blechová (22). Ani ona nemala problém vyzliecť sa pred kamerami.

A aby si prišli na svoje aj ženy, tvorcovia tohto filmu sa rozhodli poodhaliť aj mužské pozadie herca Romana Luknára (43). Ten ukázal holý zadok počas scény, kedy bol na vyšetrení u lekára.

Topky.sk zaujímalo, čo si o erotických záberoch myslia samotné herečky. Diana Mórová sa priznala, že s tým nemala žiadne problémy. A tak v jednej z filmových scén zhodila uterák v kozmetickom štúdiu a ukázala obnažené pozadie. 

Nám to však nedalo a spýtali sme sa jej, či by bola ochotná podujať sa aj na odvážnejšie scény. „No tak odvážnejšie... Záležalo by na tom, s kým by to bolo a za akých podmienok. Pokiaľ je herečka mladá a pekná a obnaženie má význam, tak by sa nemala žiadna hanbiť,“ povedala Mórová.

Jej mladšia herecká kolegyňa Tereza Nvotová - dcéra Anny Šiškovej, predviedla pikantné scény v sprche, kde vystavila na obdiv svoje prsia. Nahota jej rozhodne nie je cudzia. Iba nedávno sa totiž podobne predviedla vo filme Malé oslavy.

 

Viac pikantných záberov si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

 

 

VIDEO: Diana Mórová otvorene o nahote vo filme.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu