Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ady Hajdu si necháva vianočné nákupy na poslednú chvíľu!

Ady Hajdu Zobraziť galériu (6)
Ady Hajdu

BRATISLAVA - Slovenský herec Ady Hajdu (45) chodí každoročne na vianočné nákupy 23. decembra. Po obchodoch chodí spolu s bratom Adamom.

"Máme čas, pokoj, prejdeme si obchody, zájdeme si s priateľmi na punč a rozlúčime sa so starým rokom," prezradil o bratskej tradícii Hajdu. Štedrý deň začína rodina Adyho Hajdu trojnásobnou oslavou menín u mamy, u ktorej rozbalia prvé darčeky. Večer už trávi doma s manželkou a deťmi, ktorým sám pripraví morské plody a ryby. "Deťom to viac chutí a je to veľmi rýchle, nemusíte variť celý deň," dodal. Prvý sviatok vianočný strávi s rodinou u svokrovcov, kde ich každoročne čaká kapor, halászlé a kapustnica.

Ady Hajdu je slovenský filmový, televízny a divadelný herec. Na televíznych obrazovkách sa v súčasnosti objavuje ako Peter Vaško v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Od roku 1990 je členom divadla Astorka Korzo ´90. Zahral si vo filmoch Kára plná bolesti (1985), Mahulena, zlatá panna (1986), Chodník cez Dunaj (1989), Kruté radosti (2002) a v ďalších. V roku 2009 sa objaví v slovenských kinách vo filmoch Tango s komármi Miloslava Luthera a Nestyda Jana Hřebejka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu