Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Potvrdené: Kalisová a Varinský priznali rozchod!

Miriam Kalisová a Peter Varinský takto na Slávikovi ubezpečovali, že je všetko v poriadku. Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová a Peter Varinský takto na Slávikovi ubezpečovali, že je všetko v poriadku.

BRATISLAVA – Markizáckej láske je už definitívny koniec! Tvár televízneho spravodajstva Miriam Kalisová (23) a „šporťák“ Peter Varinský (25) už netvoria pár. Pre topky.sk to priznal samotný moderátor.

O tom, že niečo nie je medzi markizáckou dvojicou Varinským a Kalisovou v poriadku, sa po chodbách televízie Markíza pošuškávalo už dlhšie. Topky.sk koncom októbra ako prvé odhalili, že dovtedy na oko idylický pár prežíva po piatich rokoch krízu. Miriam sa začala v spoločnosti čoraz častejšie ukazovať bez svojho priateľa.

Sympatickej brunetky sme sa vtedy na rovinu spýtali, či s partnerom prežívajú krízu. „Prečo vás to tak strašne zaujíma?“ vyhýbavo reagovala na našu otázku. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“  odmietla ďalšiu komunikáciu na túto tému. Jej priateľ Varinský tiež poctivo tajil akékoľvek partnerské problémy a aj krízu sa snažil poctivo ututlať.  „Nie sme rozídení,“ tvrdil ešte pred dvomi mesiacmi.

Teraz je však už všetko inak. A je to práve Varinský, kto nám priznal, že s Miriam už pár netvoria. „Je to tak,“ povedal, pričom na ďalšie naše otázky už iba stroho odvetil: „K súkromiu sa nebudem viac vyjadrovať.“

Románik Kalisovej so Šmahelom?

Moderátorku začali topky.sk  čoraz častejšie stretávať v spoločnosti iného muža - dokonca muža roka - Martina Šmahela (25). A tak sa začalo špekulovať, že tí dvaja niečo spolu majú. Dokonca sa sexi svalnáč rozišiel v novembri so svojou priateľkou Norou krátko potom, ako sme informovali o partnerskej kríze Varinského a Kalisovej.

Najnovšie je už Miriam bez záväzkov a konečne si môže bez výčitiek svedomia užívať neviazanú zábavu a stretávanie sa s Martinom Šmahelom. Nechajme sa teda prekvapiť, či tí dvaja nakoniec neoznámia, že tvoria pár.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu