Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Muž roka Šmahel: Na toto zbalil Kalisovú!?

Martin Šmahel Zobraziť galériu (7)
Martin Šmahel

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Muža roka Martina Šmahela (26) vidieť v poslednom čase všade tam, kde sa človek pozrie. A to najmä v spoločnosti sympatickej markizáckej moderátorky Miriam Kalisovej (22).

Niet sa čo čudovať, že sa tvár spravodajstva obšmieta okolo nadupaného volejbalistu. S takýmto sexi telom by športovec zrejme zbalil nejednu slečnu!
Pri pohľade na vyšportované svaly by azda každá slečna zabudla na partnerské záväzky.

A to sa zrejme týka aj prípadu Miriam Kalisovej. O tom, že niečo nie je v jej vzťahu s priateľom - „šporťákom“ z Markízy Petrom Varinským v poriadku, informovali topky.sk už začiatkom októbra. Oni sa však k tomu odmietajú vyjadriť.

Topky.sk tento „zaľúbený trojuholník“ stretli na nedávnej akcii, kde sme sa Martina Šmahela spýtali, aký majú spolu všetci vzťah. Ten odpovedal nasledovne: „Veľmi príjemný.“ Nám to však nedalo a chceli sme vedieť, či sú naozaj iba kamaráti. „S Peťom áno,“ znelo záhadne z jeho úst.

Odpoveď Miriam Kalisovej na otázku, či sú podľa nej bratia Šmahelovci sympatickí, odvetila bez zábran: „Samozrejme, že sú. Veď komu by neboli, keď sa obaja umiestnili v súťaži Muž roka,“ netajila svoju náklonnosť k nim moderátorka. Ani sa jej nečudujeme. Veď také telo, aké ukázal na fotografiách na istej internetovej stránke, by zaujalo nejednu ženu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu