Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kalisová v Ďurianovej šľapajach: Stúpla jej sláva do hlavy?!

Miriam Kalisová a Marianna Ďurianová. Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová a Marianna Ďurianová. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Nezmestí sa do kože! Moderátorka Miriam Kalisová (22) za posledné obdobie poriadne vystrkuje rožky. Zo šedej myšky, za ktorú bola donedávna považovaná, sa razom zmenila na poriadnu dračicu. Po chodbách Markízy sa dokonca začali šíriť reči, že brunetka po Let´s dance 2 nevie čo so sebou.

Všetko to začalo po skončení tanečnej šou. Odvtedy sa Miriam Kalisová zmenila na párty girl. Do spoločnosti začala chodiť čoraz častejšie. Cudzie jej nie sú ani nočné žúry bez priateľa - športového moderátora Petra Varinského.

A vystrkuje na nich rožky, čo má za následok, že za posledných pár mesiacov je Miriam taká medializovaná, ako tomu nebolo počas celého obdobia jej pôsobenia v Markíze. Nanešťastie pre ňu hladinu rozvírila skôr v negatívnom zmysle slova. Či už to bolo ukázaním nohavičiek na nedávnej párty, alebo údajnou aférkou s mužom roka Martinom Šmahelom.

Súčasnou prezentáciou svojej osoby preto začína nápadne pripomínať kolegyňu Mariannu Ďurianovú, ktorej romániky s mužmi boli na dennom pretrase. Minulý rok si vďaka tomu dokonca vyslúžila titul Kráľovná bulváru. Podľa správania Miriam Kalisovej sa zdá, že by sa jej podobné označenie aj celkom páčilo.

Zvýšený rozruch okolo svojej osoby si podľa našich informácií užíva. Po Markíze sa vraj dokonca premáva so "zdvihnutým nosom". Chodbami televízie sa preto čoraz častejšie pošuškáva, že Kalisovej stúpla sláva do hlavy a medializácia jej výrazne zachutila. Samotná Miriam si však tieto tvrdenia nepripúšťa.

„Ja nemám pocit, že by som sa zmenila. Som stále šedá myška,“ tvrdí brunetka, ktorá razom dodáva: „Ja som bola vždy živá. V práci sa snažím tváriť ako seriózna moderátorka, ale v súkromí som stále živá, len nie každý má pozná.“ Nechajme sa prekvapiť, koľkokrát dá tvár spravodajstva v blízkej budúcnosti voľný priebeh svojmu živšiemu „ja“.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu