Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Starnúci David Beckham: Na tréningoch už lapá po dychu!

Unavený David Beckham Zobraziť galériu (5)
Unavený David Beckham (Zdroj: SITA)

DUBAJ - Britská futbalová hviezda David Beckham (33) má možno svoje najlepšie dni kariéry za sebou. Napriek nedávnym rečiam o jeho bezchybnom zdravotnom stave totiž po novoročnom tréningu ledva stál na nohách a potreboval pomoc zdravotníka!

David v týchto dňoch hosťuje v talianskom klube AC Miláno, ktorému prepožičal svoje vynikajúce hráčske schopnosti v čase prestávky domáceho klubu LA Galaxy. So svojím dočasným tímom sa v závere roka vybral trénovať do exotického Dubaja, kde sa ukázalo, že jeho kondička až taká dokonalá nie je.

Futbalista absolvoval prípravu na priateľský zápas s nemeckým klubom Hamburg SV, ktorý je naplánovaný na 6. januára, bez najmenších zaváhaní. Po excelentnom výkone však nasledovala náhla nevoľnosť, počas ktorej sa David nebol schopný poriadne nadýchnuť. Vystrašené vedenie klubu dokonca okamžite poslalo zdravotníka, aby mu skontroloval pulz a poskytol náležitú starostlivosť.

Zaujímavosťou je, že celý incident sa odohral len pár dní po priaznivom vyhlásení klubového lekára Jean-Pierra Meerseemana. Podľa jeho slov je totiž úspešný stredopoliar v najlepšom poriadku a vo futbale ho hviezdne okamihy neopustia ešte poriadne dlho: "Beckham môže pokračovať ešte ďalších päť alebo šesť rokov. Jeho srdcovo-cievne výsledky sú veľmi dobré, jeho telesná kondícia je vynikajúca. Všetko, čo potrebuje, je mierne obmeniť tréningový program."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu