Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

David Beckham: Novým tetovaním Victoriu poriadne rozzúril

David Beckham Zobraziť galériu (4)
David Beckham (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Známy futbalista už začína cítiť slobodu vôle. Od manželky sa vzdialil len na chvíľku, no aj to mu stačilo na ďalšie radikálne spestrenie vizáže. Do tohto zákroku sa pustil napriek výslovnému nesúhlasu jeho drahej polovičky.

Davidova (33) vášeň pre ničenie svojej kože je už nadovšetko známa. Jeho originalitu mu v tomto smere mnoho nadšencov tetovania závidí. Najnovšie si táto celebrita nabitá sexepílom nechala na svoju ľavú ruku napísať biblický text v hebrejčine.
Písmo po preklade znamená: Môj synu, na moje učenie nezabudni, moje príkazy si ale uchovaj v srdci. Victoria (34) však jeho radosť rozhodne nezdieľa a vidí v nej akurát nebezpečnú formu závislosti.

„Victoria si nemyslí, že by mal mať Dávid ešte nejaké tetovania a snažila sa ho zastaviť, aby už nemal ďalšie. Tie staré sa jej síce páčia, ale rada by mala aj kúsok nepopísanej kože,“ prezrádza známy Beckhamovcov pre noviny The Sun a dodáva: „Obáva sa, že je závislý a nevie, kde to celé skončí.“

U sympatického hráča sa vraj jedná o jeho jedinú neresť. Svoje starostlivo udržiavané telo si nehodlá ničiť ani fajčením, ani alkoholom.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu