Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Modelka Dvončová: Cez sviatky bude "kysnúť" doma!

Denisa Dvončová Zobraziť galériu (8)
Denisa Dvončová

BRATISLAVA – Slovenská modelka a priateľka fotografa Jakuba Klima (28) Denisa Dvončová (20) sa nevie dočkať vianočných sviatkov, ktoré strávi doma na Slovensku.

„Nestihla som poriadne osláviť svoje meniny a ani na meniny svojej sestry som nebola doma. Počas Vianoc nevytiahnem päty z domu,“ povedala modelka z Topoľčian, ktorá zrejme neodolá ani maškrtám z domácej kuchyne.

„Budem piecť a ozdobovať stromček. S maminou máme aj rituály ozdobovania pred Vianocami. Povyťahujeme všetky staré, nové ozdoby a všelijaké halúzky a ovešiame tým úplne celý dom. A popritom počúvame vianočné koledy. To proste milujem,“ priznala 19-ročná kráska.

Ako povedala, vianočný stromček na tohtoročné Vianoce ešte doma nemajú. „Pamätám si však, ako som minulý rok prišla nečakane domov aj so živým stromčekom v náručí. Mama nevedela, že prídem a už vôbec netušila, čo jej prinesiem,“ povedala Dvončová. „Zbožňujem živé stromčeky. Keď ten náš ozdobíme a začne rozvoniavať, vtedy sú to pre mňa tie pravé Vianoce“, dodala priateľka fotografa Jakuba Klima.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu