Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vianočná Dominika Mirgová: Je to ešte dieťa!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (10)
Dominika Mirgová

BRATISLAVA – Oblieka sa ako sexica, ale Vianoce vníma ako dieťa. Topky.sk zistili, že Dominika Mirgová (16) doteraz verí, že bicykel dostala od Ježiška. Čo nám ešte prezradila na vianočnú tému?

Dominika Mirgová bude Vianoce tráviť s rodičmi. Ako sme sa dozvedeli, Vianoce budú rovnaké, ako po iné roky, iné budú len darčeky a zdobenie stromčeka. „Mám narodeniny deň pred Vianocami, tak stromček ozdobíme už skôr, aby sme to stihli. Inokedy sme zvykli až na Štedrý deň,“ prezradila nám.

Oveľa viac nás ale prekvapila jej odpoveď na otázku, na ktoré Vianoce si najviac spomína. „Bolo to v čase, keď som si už začala uvedomovať, že darčeky nosia rodičia. Vtedy som dostala bicykel a netuším, kedy by ho rodičia dali pod stromček. Doteraz teda verím, že mi ho priniesol Ježiško,“ povedala nám Dominika.

Ako sme zistili, ona pri výbere darčekov dáva dôraz na emócie. A hoci ešte nestihla všetky nakúpiť, zoznam má hotový. „Zatiaľ mám kúpené pre maminu a ocina, aj pre ďalších bližších ľudí,“ povedala Dominika, pričom sa zahľadela na Michala Chrenka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu