Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vypapkaný milionár Rezeš ml. na archívnych záberoch: V minulosti frajerina, teraz to je na smiech!

Známy boháč Július Rezeš. Zobraziť galériu (12)
Známy boháč Július Rezeš.

BRATISLAVA – Toto vás dostane! Syn milionára a bývalého politika Alexandra Rezeša (†53), Július (46), si život v prepychu užíva odmlada. Dôkazom sú zábery zo sobotňajšej Smotánky, ktorá priniesla jeho archívne snímky spred 17-tich rokov. V roku 1998 si totiž mladý podnikateľ súkromie príliš nestrážil, a tak pustil do príbytku televízne kamery. Pred objektívmi ochotne ukázal manželku, syna a luxusný život. Hoci mnohé „drahé hračky“ boli v minulosti frajerinou, dnes vyznieva pohľad na ne komicky. Napríklad na zlaté čačky na zápästí alebo na autotelefón so šnúrou.

Za 17 rokov sa toho veru poriadne veľa zmenilo! O tom vie svoje aj známy slovenský boháč Július Rezeš, ktorý sa v sobotu podvečer objavil v markizáckej Smotánke. Tá mu venovala retro rubriku. V deväťdesiatom ôsmom mal biznismen 29 a bol ženatý s prvou manželkou Editkou, s ktorou mal v tom čase iba syna Alexandra. 

Známa rodina bola na výslní a zjavne si to užívala. Dvojica totiž nemala problém pustiť do svojho súkromia televízne kamery. Tie zachytili luxusný život boháča, o akom sa vtedy bežným Slovákom zrejme ani nesnívalo. Dnes však vyznieva pohľad na niektoré prepychové vecičky komicky. Napríklad na šnúrový telefón v aute alebo na zlaté hodinky nakombinované s náramkom na zápästí. Okrem toho na archívnych záberoch vidieť, že v tom čase bol mladý podnikateľ aj poriadne pri tele. Hoci je dnes o 17 rokov starší, treba priznať, že vyzerá lepšie ako za mlada.

Peniaze nezaručia šťastný život

Od vtedy po súčasnosť stihol Rezeš ml. vystriedať tri manželky, splodiť ďalších troch potomkov a vymeniť mnohé luxusné hračky, domy, či autá. Manželku Editu s dvoma deťmi opustil po tom, čo sa zahľadel do finalistky Miss Lindy Lenčovej, ktorú si vzal a má s ňou dcéru. No ani im to dlho nevydržalo a manželstvo sa rozpadlo. Rezeš však dlho neostal sám a oženil sa aj po tretíkrát. Jeho súčasnou manželkou je tiež bývalá miss - víťazka Miss Universe SR 2002 Eva Džodolová, s ktorou má syna Riška.
 

Július Rezeš v luxusnom aute s telefónom na šnúre, zlatými hodinkami a náramkom na zápästí. Aj takto vyzeral v roku 1998 známy podnikateľ.
Zobraziť galériu (12)
Július Rezeš v luxusnom aute s telefónom na šnúre, zlatými hodinkami a náramkom na zápästí. Aj takto vyzeral v roku 1998 známy podnikateľ.  (Zdroj: Smotánka)

Viac o téme: Július Rezeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu