Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Odvážna Rezešová: Vystavila prsia na obdiv!

Linda Rezešová Zobraziť galériu (5)
Linda Rezešová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Vnadami sa rada pochváli! Bývalá miss Linda Rezešová (30) sa pred pár dňami objavila na večierku v šatách s gepardím vzorom a nápadne hlbokým výstrihom. Do neho zablúdili oči nejedného muža. Ako podnikateľka zvláda zvedavé pohľady opačného pohlavia?

Na nedávnej spoločenskej akcii vzbudzovala Linda Rezešová pozornosť vďaka svojmu dráždivému outfitu. „Ešte je priaznivé počasie, preto si žena môže obliecť niečo odvážnejšie,“ zdôvodnila pre topky.sk dôvod výberu týchto šiat. Ako sme sa ďalej dozvedeli, vo svojom šatníku má rôzne kúsky. Od ešte výstrednejších, až k tým viac konzervatívnym.

Šaty, ktoré si obliekla pred pár dňami do spoločnosti, rozhodne nepatria do druhej spomínanej kategórie. Kvôli výstrihu, aký zvolila, mali muži problémy, aby sa pri komunikácii s ňou nepozerali na hrudník, ale do očí.

„Myslím, že je úplne prirodzené, keď opačnému pohlaviu skĺzne pohľad do výstrihu. Veď aj ženy si občas premerajú mužov od hlavy po päty,“ povedala šibalsky Linda Rezešová, ktorá v ten večer umocnila vizáž šatami s gepardím vzorom. „Nepokladám sa za šelmu. Veľmi sa mi páčili, tak som si ich obliekla. Bol to skôr náladový výber,“ vysvetľuje s úsmevom bývalá priateľka milionára Borisa Kolára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu