Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banášová to s „chlapmi“ vie! Jedného už vyzliekla! A nebol to jej priateľ...

Adela Banášová Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Odhalila ho úplne donaha! Moderátorke a súčasnej porotkyni šou Slovensko má talent Adele Banášovej (28) ostali v ruke iba plavky.

Kto by to bol na ňu povedal! Adela Banášová na snímke s obnaženým „mužským“ telom. To sa len tak nevidí. Topky.sk sa jej preto spýtali, či je zvyknutá vyzliekať chlapov a fotiť sa s nimi. „Išlo o nakrúcanie, ktoré trvalo desať minút. On bol už vyzlečený,“ povedala Adela na margo záberov, ktoré vznikli pre charitatívne účely projektu Hodina deťom.

V rámci neho sa nechali rôzne známe osobnosti nahovoriť na stávku, pri ktorej neváhajú podstúpiť napríklad zmenu imidžu alebo zjesť desať melónov z dôvodu, aby sa organizátorom podarilo vyzbierať viac ako desať miliónov korún (33 1939,18 €) pre charitatívne účely. 

Adela Banášová nebude výnimkou. Pôvodne sa špekulovalo, že by mala sedieť v plavkách vo výklade obnažená ona, ale nakoniec to bude zrejme inak. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to celé dopadne.

 

Adela Banášová s obnaženou figurínou.

Banášová to s „chlapmi“
Zobraziť galériu (6)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu