Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brušná tanečnica z Talentu: Harabinova príbuzná! Príde ju minister povzbudiť?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Uchvátila svojimi pohybmi! Zuzana Chrípková (16) na kastingoch zatancovala tak, že v momente očarila najmä najtvrdšieho porotcu Paľa Haberu (45). Vtedy však ešte nik netušil, že mladej tanečníčke bude držať palce aj samotný minister spravodlivosti SR Štefan Harabin (51). Ako sme sa dozvedeli, sú vzdialení príbuzní.

Brušná tanečnica Zuzana patrí k horúcim kandidátom na postup. Nielen preto, že dokáže dostať do varu všetkých pánov, ale zrejme bude mať silnú podporu aj na samotnom ministerstve. Topky.sk sa dozvedeli, že Zuzana Chrípková je vzdialená príbuzná ministra spravodlivosti SR Štefana Harabína.

„My sa nestretávame. Sme veľmi, veľmi, veľmi vzdialení príbuzní.,“ priznala mama tanečníčky. Na otázku či by ich potešilo, keby ich dcéru prišiel povzbudiť minister, odvetila: „Ja by som ho ani nespoznala. Prídu Harabinovci, ale z Teplice.“

V zákulisí televíznej šou sa však pošepkáva, že politik by mal svoju vzdialenú príbuznú prísť povzbudiť. To, či na prenos predsa len príde, sa zrejme dozvieme až dnes večer.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu