Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Učiteľky o Paulínke Doubravovej: Nevieš tancovať!

Paulínka Doubravová v Slovensko má talent. Zobraziť galériu (4)
Paulínka Doubravová v Slovensko má talent.

BRATISLAVA – Dieťa s pohybmi ženy! Trinásťročná školáčka Paulínka Doubravová svoj talent vraj po rodičoch nezdedila. K tancu ju paradoxne vyburcovali učiteľky, ktoré tvrdili, že nemá pohybové zdatnosti.

Sympatická mladá slečna sa stala druhou finalistkou markizáckej šou Slovensko má talent. Tancu sa vraj venuje od prvej triedy základnej školy. Topky.sk sa jej preto spýtali, ako sa k nemu dostala.

„Bolo to ešte v škôlke počas sviatku svätého Mikuláša. Učiteľky mi vtedy povedali, že neviem tancovať. Tak som sa zľakla, že mu nebudem môcť zatancovať, a že nedostanem balíček so sladkosťami. Mamina ma preto zapísala do tanečnej školy,“ prezradilo nadané dievča.

O jej talente niet pochýb. Všimli si ho dokonca aj za hranicami. Dostala totiž lukratívnu ponuku od jedného z najlepších tanečných klubov na svete.

Ako sa teda zdá, nebyť „protivných“ učiteliek a túžby získať Mikulášsky darček, tancovať by možno vôbec nezačala. Teraz má šancu vyhrať tri milióny korún. Ktovie, kam ju tentoraz posunie talent a túžba po víťazstve.

Problémy s tanečným partnerom

Paulínka nám prezradila aj to, čo bolo dôvodom, kvôli ktorému sa do súťaže prihlásila. „Možno si ma niekto všimne a možno nájdem aj vhodného tanečného partnera,“ priznala. Ako sama už niekoľkokrát prezradila, nepodarilo sa jej ešte nájsť vhodného kandidáta, ktorý by s ňou dral tanečný parket. Hoci sa jej s terajším slovinským kolegom Matiášom tancuje výborne, má to predsa len háčik - je pre ňu už starý.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu