Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Polonahé modelky rozpálili New York: Takto vyzerá stelesnený luxus a sexepíl!

Doutzen Kroes, Marisa Miller a Heidi Klum Zobraziť galériu (14)
Doutzen Kroes, Marisa Miller a Heidi Klum (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nádherné telá zahalené len kúskami luxusnej spodnej bielizne. Presne tak vyzerali horúce prípravy jednej z najprestížnejších módnych šou roka. Prítomné krásky zvučných mien sršali sexepílom a boli jednoducho hriešne božské!

Ani tento rok sa nezaobíde bez tradičnej veľkolepej noci, počas ktorej najsexy modelky sveta predvedú dámsku bielizeň z dielne Victoria 's Secret. Sporo odeté dievčatá ovládnu prehliadkové mólo 15. novembra v Miami Beach. Zábery zo skúšky však už teraz sľubujú, že sa rozhodne máme na čo tešiť.

Odvážne dámy ako Doutzen Kroes, Marisa Miller, Miranda Kerr či Heidi Klum sa nechali nafotiť aj bez zásahu šikovných maskérov a profesionálnych vlasových stylistov. Milovníkom ženského pôvabu tak dokázali, že sa za svoju prirodzenú krásu naozaj nemusia hanbiť.

Predzvesťou skutočne výnimočného večera sú aj neobyčajné doplnky jednotlivých modelov. Kvety, čipkované rukavice, kožené remienky okolo nôh či dokonca motýlie krídla len podčiarkujú čaro zvodných dievčat. Organizátori prisľúbili, že nebudú chýbať ani zaujímaví hudobní hostia a exkluzívne rozhovory priamo z červeného koberca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu