Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Heidi Klum nedokáže odolať sladkému pokušeniu!

Heidi Klum Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hviezda amerických televíznych obrazoviek a manželka populárneho speváka Seala, Heidi Klum, sa nedávno priznala, že je závislá na čokoláde. Aby potlačila neustále nutkanie vziať si svoju "dávku", bola nútená kúpiť si špeciálny balzam!

Po tom, čo sexy herečka zverejnila svoje neutíchajúce sladké chúťky, sa nejeden fanúšik čuduje, ako Heidi dokáže vyzerať stále tak neodolateľne. Príťažlivá blondínka však nie je v udržiavaní dokonalých kriviek žiadne béčko a poradila si aj s problémom vysokého príjmu kalórií, ktorý so sebou čokoláda nevyhnutne prináša.

Heidi (35) svoj maškrtný jazýček obalamutila tým, že si zadovážila balzam na pery, ktorý má samozrejme čokoládovú príchuť. Krémového zázraku, ktorý chutí ako nemecký čokoládový koláč, sa údajne nevie nasýtiť: "Milujem čokoládu. Môj nový balzam chutí tak vynikajúco, že si ho zakaždým zlížem a nanovo natriem."

Seriálová princezná však všetkým priaznivcom dala rázne najavo, že v jej živote na prvom mieste nefiguruje čokoláda ani kariéra, ale jednoznačne rodina. So svojím manželom Sealom vraj odjakživa snívali o veľkej rodine, a tomu teraz podriaďujú všetky plány. Pravdepodobne je tak len otázkou času, kedy Heidi po vzore svojej hereckej kolegyne Angeline Jolie adoptuje zopár sirôt z rôznych kútov sveta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu