Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozzúrená Kate Winslet: Nádhernú postavu jej nikto neverí!

Kate Winslet na obálke časopisu Vanity Fair Zobraziť galériu (9)
Kate Winslet na obálke časopisu Vanity Fair

LOS ANGELES - Od uverejnenia exkluzívnych fotografií, na ktorých Kate Winslet vyzerá štíhlo ako nikdy predtým, ubehol sotva jediný deň. Uštipačné poznámky z radov kritikov o "magickom retušovaní", však už stihli herečku poriadne vytočiť!

Korene Katiných problémov s postavou a z nich plynúce nemalé komplexy siahajú až do jej školský čias. Hviezda Titanicu trpela nadváhou, prezývali ju "veľrybí tuk" a o hereckej kariére ani len nesnívala. Bolo jej totiž nad slnko jasné, že je len "tučným deckom", ktoré jednoducho nemôže byť úspešné.

Dnes sa Kate usmieva z obálky magazínu Vanity Fair s prekríženými dlhými nohami a so zreteľným úbytkom niekoľkých nadbytočných kilogramov. Radosť z vydarených záberov jej však vzápätí pokazili vplyvné denníky ako The Sun či Daily Telegraph, ktoré jej palcovými titulkami odkázali, že novým dokonalým krivkám ani trochu neveria.

33-ročná matka dvoch detí poverila hájením svojej cti hovorkyňu, ktorá pre médiá vyhlásila: "Kate je v neuveriteľnej forme a to, čo vidíte, je odrazom skutočnosti. Nikdy by nesúhlasila so zásahom do fotografií."

Zapálení žurnalisti však s reakciou nečakali a verejnosti pripomenuli incident z roku 2003, kedy sa herečka s piatimi nomináciami na Oscara objavila v magazíne GQ. Vtedajšie retušovanie svojich obrázkov ospravedlnila s tým, že nie je pokrytec a vyzerať pred svetom chudo rozhodne nemá v pláne.

Hoci len veľmi nechtiac, hovorkyňa nakoniec svoje stanovisko poopravila a priznala "obvyklé" retušovanie, ktoré údajne súviselo len s úpravou odtieňa Katinej pokožky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu