Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Marianna, tu je ďalší dôkaz: Koľko ich ešte potrebuješ, aby si ho priznala?

Marianna Ďurianová a Michele Bologna sa stretli na rovnakej akcii. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová a Michele Bologna sa stretli na rovnakej akcii. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To je ale náhodička! Muž, ktorého topky.sk prichytili, ako v stredu ráno vychádza z domu Marianny Ďurianovej (31), sa objavil po boku markizáckej moderátorky aj vo štvrtok. No televízna blondínka sa k tejto téme stále odmieta vyjadriť.

„Mlčať je zlato,“ povedala si zrejme Marianna Ďurianová v otázke jej nového objavu. Jazyk jej nerozviazali ani ďalšie fotografie, ktoré topky.sk získali.

Ako sme totiž odhalili, Marianna Ďurianová včera moderovala v bratislavskej Inchebe spoločenskú akciu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby... Keby to nebolo pre spoločnosť, v ktorej pracuje Michele Bologna – muž, ktorý v stredu ráno vychádzal z jej domu. K tomu, aby sme si zrátali dve a dve, netreba žiadnu veľkú matematiku.

„Neviem, čo chcete uverejniť. Že niekto vychádza z domu, kde býva stovka ľudí? Nebuďte smiešny!“ reagovala Marianna na to, keď sme ju oboznámili s fotkami zachytávajúcimi Michele Bolognu, ako v stredu odchádza z jej domu. Samozrejme, že nemôže poznať všetkých svojich susedov.

No bola by až príliš veľká náhoda, keby sa ten istý muž objavil v jej spoločnosti aj vo štvrtok večer na konferencii usporiadanej pri príležitosti Dňa energetiky. Keďže Michele Bologna pracuje ako vedúci oddelenia komunikácie a PR Slovenských elektrární, s najväčšou pravdepodobnosťou dohodol, aby Marianna túto akciu moderovala. V prípade, že by naozaj išlo o jej suseda, by to zrejme nemala problém priznať. 

Podľa našich informácií sa dvojica tajne stretáva už niekoľko mesiacov. Napriek tomu markizácka moderátorka stále oficiálne nepotvrdila, že by medzi nimi niečo bolo. Samotnej Ďurianovej sme dali priestor na vyjadrenie, no na naše telefonáty a esemesky nereagovala.

Snažili sme sa spojiť aj s Michele Bolognom. „Nehnevajte sa. Reprezentuje Slovenské elektrárne. Ak máte záujem o pracovné otázky, pokojne sa pýtajte. V prípade, že vás zaujíma jeho súkromie, zavolajte mu na mobil,“ odbil nás hovorca elektrární Juraj Kopřiva, keď sme volali na pevnú linku, ktorá smeruje do Bologneho kancelárie.



Streda, 09:27 - Michele Bologna odchádza z domu, v ktorom býva Marianna Ďurianová. Ako suseda ho však Marianna nepozná. :-)


Marianna, tu je ďalší
Zobraziť galériu (5)



Štvrtok, 16:58 - Michele Bologna vo štvrtok prichádza na konferenciu usporiadanú pri príležitosti Dňa energetiky. Moderovala ju Ďurianová. Žeby náhoda?


Marianna, tu je ďalší
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)



Štvrtok, 22:16 - Marianna Ďurianová odchádza z konferencie, ktorú moderovala pre spoločnosť, v ktorej Michele Bologna pracuje.


Marianna, tu je ďalší
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu