Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ďurianovej najväčšie tajomstvo: Toto je jej nový milenec!?

Tento muž odchádzal včera ráno z Marianninho domu. Zobraziť galériu (6)
Tento muž odchádzal včera ráno z Marianninho domu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Práve sa pozeráte na muža, ktorému už niekoľko mesiacov patrí srdce markizáckej moderátorky Marianny Ďurianovej (31).

Je utorok, približne pol jedenástej v noci. Do dvoru, kde býva tvár markizáckeho spravodajstva, vchádza luxusný automobil. Jeho šofér si pomocou diaľkového ovládača otvára vstupnú bránu. Urobí jeden okruh po dvore a vychádza von. Vzduch je čistý. Parkuje pred reštauráciou, v ktorej blízkosti býva Marianna Ďurianová.

Ani nie desať minút potom prichádza známa blondínka. Kľúčami si otvára vchodové dvere. Sama. Aspoň to tak má vyzerať.

Muž stále čaká vo svojom aute, no Marianna sa stráca v útrobách domu. Pár minút na to dostáva „zelenú“ aj jej údajný nový objav. Všetko prebieha v maximálnom utajení, aby nevzbudili pozornosť.

Podobné scenáre sme mohli vidieť už v minulosti, kedy k sebe „pašovala“ Honzíka Novotného. S tým rozdielom, že vtedy chodil jeden z dvojice predným a druhý pre istotu zadným vchodom.

Rovnako nenápadne sa postupovalo aj na druhý deň - včera ráno o pol desiatej. Z Marianninho vchodu vychádza muž s brčkavými vlasmi, ktorý pôsobí južanským dojmom. Ten istý, ktorý podľa našich informácií išiel večer predtým k nej.

Nastupuje do svojho auta. Pokojne, ako keby sa nič nedialo. Štartuje a vychádza z parkoviska. Pomalá jazda však končí vo chvíli, keď si všimne objektív nášho fotografa. Okamžite dupne na plyn a mizne v uličkách hlavného mesta.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili Mariannu Ďurianovú. „Nemám žiadny nový vzťah,“ tvrdí markizácka moderátorka. Keď sme ju oboznámili o našich fotografiách, reagovala nasledovne: „Neviem, čo chcete uverejniť. Že niekto vychádza z domu, kde býva stovka ľudí? Nebuďte smiešny!“ Viac na túto tému nechcela komunikovať. Prízvukovala, že má veľa práce.

Treba však podotknúť, že podobne reagovala aj v decembri roku 2006, kedy zatĺkala milenecký pomer s Honzíkom Novotnym. Vtedy tvrdila, že sú iba kamaráti... Až pokým sa neobjavili v médiách fotografie, ako odchádza zahalená v bielom kabáte so šiltovkou vrazenou do tváre z jeho bytu. K nemeckému „fešimu“ si to namierila po markizáckom žúre, ktorý sa konal pri príležitosti ukončenia prvej série Let´s Dance.

Čo sa spomínaného objavu týka, v mediálnej oblasti sa o jej vzťahu už dlhší čas pošuškáva. A každým dňom čoraz intenzívnejšie. Dokonca aj po chodbách televízie Markíza. Medzi kolegami sa netají tým, že je šťastná.Dôvod, prečo sa Ďurianová v otázke priznania nového priateľa vykrúca, pozná asi len ona. Rozhodne však na tom nie je nič zlé. Podľa našich informácií má jej mužský objav talianske korene. Na Slovensku pôsobí ako úspešný podnikateľ.

Viete viac? Napíšte nám na tipy@topky.sk



Ďurianovej nový milenec


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu