Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Ďurianovej nový objav: Všetko o ňom!

Marianna Ďurianová a Michele Bologna Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová a Michele Bologna

BRATISLAVA – Zisťovali sme viac o novom mužovi, ktorý sa už dlhšie objavuje po boku Marianny Ďurianovej (31). A potvrdilo sa nám, že je to naozaj dôležitý muž – presne taký, s akými známa moderátorka zvykne chodiť.

Muž, ktorý v stredu vychádzal z domu, v ktorom býva markizácka moderátorka Marianna Ďurianová, sa volá Michele Bologna. Ako meno napovedá, ide o Taliana. „Má mamu Češku a otca Taliana,“ upresnil náš zdroj.

A čo robí Bologna u nás na Slovensku? Najprv bol výkonným viceprezidentom Taliansko-slovenskej obchodnej komory. Podľa našich informácií sa v rámci svojej profesie zúčastnil aj návštevy slovenského prezidenta Ivana Gašparovičova v Taliansku v roku 2007. Momentálne však pôsobí ako riaditeľ komunikácie a PR Slovenských elektrární. S Mariannou sa podľa našich informácií niekoľkokrát stretol na spoločenských akciách.

Čo ho s Mariannou spája

Komunikáciu majú obaja s Mariannou v popise práce a to by im mohlo prospievať aj v súkromí. Ako sme sa dozvedeli, vekovo je Michele Marianne tiež blízky. Podľa našich informácií má niečo nad tridsať. Navyše, moderátorka sa vôbec nemusí učiť taliansky, či využívať znalosti angličtiny. Michele totiž vie perfektne po slovensky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu