Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďurianovej milenci: Je na cudzincov?!

Marianna a Zobraziť galériu (16)
Marianna a "jej" muži.

BRATISLAVA – Jedno z kritérií, ako sa stať jej milencom, je mať cudziu národnosť! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31) má podľa našich informácií priateľa, ktorý má talianske korene. Topky.sk si všimli, že väčšina jej známych milencov nepochádza zo Slovenska. Predstavujeme vám desiatku "Marianniných" mužov. Koľkí z nich sú cudzinci? Zrátajte si to s nami!











Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
1. Robert Saliu (35):
Slovák s albánskymi koreňmi

Obchodník s realitami, ktorý má údajne majetok v hodnote viac ako 50 miliónov korún (1,5 milióna €). S Mariannou bol sedem rokov a pomohol jej preraziť v Markíze. Začala s ním chodiť v 18-tich rokoch. Finančne ju vraj podporoval aj počas štúdia na vysokej škole. Dokonca jej daroval byt, v ktorom býva doteraz.















Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
2. Ivan Jakabovič (34):
Slovák

Finančný žralok zo skupiny J&T, s ktorým moderátorka prežila krátky románik. Miliardár sa doteraz neoženil. Žije s priateľkou Riou Strculovou, s ktorou má polročnú dcéru.
















Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
3. Marek Dospiva (39):
Čech

Ďalší finančník zo známej skupiny Penta. Miliardár, ktorý sa s úspešnou moderátorkou v roku 2004 delil o svoju posteľ, sa na sklonku leta 2005 oženil s inou. Vzal si exmodelku slovenského pôvodu, Elišku Felixovú, s ktorou má dcéru Viktóriu.















Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
4. Žigmund Pálffy (34):
Slovák

S najbohatším slovenským hokejistom mala len krátku aférku. Moderátorku totižto vymenil za fitnesku Zoru Czoborovú, s ktorou žil aj v spoločnej domácnosti. No ani s ňou mu to nevyšlo. Žigo sa nakoniec tajne oženil v Amerike koncom roka 2005 s exmoderátorkou TA3 Andreou Belányiovou. Spolu majú dcérku Saskiu.




















Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
5. Eric Assimakopoulos (37):
Američan s gréckymi koreňmi

O miliardárovi a hotelovom magnátovi, ktorý sa angažuje aj v slovenskom hokeji, je známe, že mu imponujú najmä blondínky z moderátorských kruhov. Jednou z prvých známych žien po jeho boku bola Andrea Ušiaková, ktorej ho prebrala Marianna. Eric svojho času dokonca uvažoval, že si Mariannu vezme za ženu. Predstavil ju aj 2-ročnej nemanželskej dcérke Marinele, ktorú vychováva jej mama v Paríži. Povráva sa, že vzťah s Mariannou ukončil on - v máji 2005. Pošepkávalo sa, že po Ďurianovej mal pletky aj so športovou moderátorkou STV Máriou Pietrovou.










Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
6. Danilo Vrljičak (46):
Chorvát

Po boku chorvátskeho podnikateľa a multimilionára Danila Vrlijčaka sa objavilo niekoľko známych žien. Okrem Marianny sa s jeho menom spájali Slovenky ako Andrea Verešová či Silvia Lakatošová. Pracháč má vraj v krásnych a mladých modelkách veľkú záľubu a často sa objavuje na súťažiach krásy.




















Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
7. Libor Bouček (27):
Čech

Popri ostatných milencoch Ďurianovej vyznieva momentálne najúspešnejší český moderátor Libor Bouček ako jej najslabší úlovok. Ako jediný si Mariannu vzal za ženu - v lete 2006. Po piatich mesiacoch mu však moderátorka nasadila parohy s Honzíkom Novotným. Na jar 2007 sa rozviedli. Libor momentálne žije s priateľkou Jankou.













Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
8. Jan Novotný (31):
nemecký podnikateľ s českými koreňmi (matka aj otec sú Česi, s otcom emigroval ako 8-ročný do Nemecka)

Vzťah s Novotným patril medzi najmedializovanejšie. Ako Marianna sama tvrdila, bola do neho zaľúbená. Dokonca až tak, že mu dokázala odpustiť neveru. Ich láske odzvonilo po ročnom hektickom vzťahu v lete minulého roka. Mníchovčan bol spájaný s Gabikou Drobovou. Obaja však tvrdili, že sú iba kamaráti. Víťazka reality šou Veronika Nedová, herečka Lucia Molnárová, či speváčka Lucia Olešová s ním údajne tiež prežili románik. Honzík je v súčasnosti zasnúbený s modelkou a bývalou miss Romanou Škamlovou.









Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
9. Tomáš Surovčík (28):
Slovák

Patrí medzi najbohatších podnikateľov v Bratislave. Po zavraždenom otcovi zdedil niekoľko zábavných podnikov, barov a reštaurácií. Na konte môže mať 100-miliónový majetok. S Mariannou prežil krátky milenecký románik. Momentálne je jeho priateľkou Bibiana Obrimčáková.























Ďurianovej milenci: Je na
Zobraziť galériu (16)
10. Michele Bologna (30+):
Talian s českými koreňmi (má mamu Češku a otca Taliana)

Najprv bol výkonným viceprezidentom Taliansko-slovenskej obchodnej komory. Momentálne však pôsobí ako riaditeľ komunikácie a PR Slovenských elektrární. Michele napriek svojmu talianskemu menu hovorí veľmi dobre po slovensky. Hoci Marianna vzťah ešte nepriznala, podľa našich informácii je práve Michele Bologna jej „jubilejným“ desiatym známym milencom.

 

 


Z desiatich milencov je šesť cudzincov a jeden Slovák, ktorý má zahraničné korene. Z toho vyplýva, že podiel „zahraničných“ chlapov Marianny Ďurianovej je približne 65%.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu