Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prečo Surovčík odkopol Ďurianovú a chodí s devätnástkou?!

Bibiana Vs. Marianna Zobraziť galériu (7)
Bibiana Vs. Marianna

BRATISLAVA – Nedávna milenecká aférka medzi Mariannou Ďurianovou (31) a Tomášom Surovčíkom (28) skončila tak rýchlo, ako začala. Topky.sk zistili, že miesto po televíznej moderátorke zaujala mladučká Bibiana (19). V čom je lepšia ako tvár televízneho spravodajstva?

Je mladá! A tým je povedané asi všetko. Topky.sk prinášajú výhody, ktoré má Bibiana oproti ostrieľanej Marianne.

Je neznáma
Pri Bibiane Tomášovi zrejme nehrozí, že by mu pri návšteve „doviedla“ v závese „svorku lačných paparazzov“ tak, ako sa stávalo v prípade Marianny Ďurianovej. Navyše, pri neznámom dievčati nehrozí, že by bolo celé Slovensko oboznámené o počte jej doterajších milencov.

Je prirodzená
Žiadna peroxidová blondína! Bibiana má vo svojom veku prirodzené svetlohnedé vlasy, z Marianny sa v televízii stala tuctová plavovláska. Navyše, Bibiana nie je ošľahaná médiami a na fotografov neskúša žiadne nacvičené úsmevy.

Môže ju rozmaznávať luxusom
Devätnástku asi nie je ťažké ohúriť. Pri Marianne, ktorej bývalý milenec Robert Saliu kúpil byt a chodila so samými boháčmi, by musel Tomáš zrejme viac rozmýšľať, akými honosnými darmi ju potešiť.

Nemusí sa viazať
Tomáš má pri mladom dievčati čas. Bibiana sa vo svojom veku zrejme nebude hrnúť do svadby ani do založenia rodiny. No pri osamelej tridsiatničke už chlapovi hrozí možnosť záväzkov. Ak sa chce ešte vybúriť, mladšia partnerka je pre neho to pravé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu