Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Takto Ďurianová perlila: Som samica!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (11)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Srší humorom alebo má poriadne sebavedomie?! Moderátorka Marianna Ďurianová (31) sa nedávno pri nakrúcaní novej markizáckej relácie Heslo za milión poriadne predviedla. Všetkým dala jasne najavo, čo si o sebe myslí!

Marianna Ďurianová si spolu so svojím kolegom zo spravodajstva Jarom Zápalom nedávno zasúťažila v novej markizáckej relácii Heslo za milión.

Ako pár sa snažili uhádnuť slovíčka pomocou indícií. Jarovou úlohou bolo naviesť Mariannu prosterdnícvom nápovedy k správnemu slovu.

Nesmel však pritom použiť základ hádaného slova. Všetko prebiehalo v poriadku až kým sa nad Ďurianovou nerozsvietilo slovo "samica". A nasledoval tento dialóg:

Zápala: Kozatá

Ďurianová: Baba (smiech).

Zápala: (krúti hlavou a snaží sa ďalej) Taká.

Ďurianová: Šleha (odpovedá spontánne).

Zápala: Nemôžem ti povedať, že samec (zúfalo sa snaží).

Ďurianová: Samica! (teší sa z uhádnutej odpovede). Si mal hneď povedať, že Marianna (smiech).

 

Marianny sme sa preto spýtali, či sa považuje aj v súkromí za samicu. „Pri nakrúcaní relácie Heslo za milión bola veselá atmosféra. Pri hádaní slova "samica" sme sa veľmi pobavili a v tej súvislosti som chcela Jarkovi pomôcť v nápovedách a uľahčiť mu tak definíciu tohto slova. Samozrejme, že to všetko bolo myslené s humorom a nadhľadom a verím, že sa zabavia aj televízni diváci,“ povedala pre topky.sk. Jej výstup si budete môcť pozrieť už budúci piatok v spomínanej relácii na Markíze.



Vystúpenie Marinny Ďurianovej v TV show


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu