Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Bojovníčka Paris: Po neúspechu s Harrym to skúša na Williama!

Paris Hilton sa nevzdáva Zobraziť galériu (13)
Paris Hilton sa nevzdáva (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Snaha Paris Hilton pretlačiť sa do britskej kráľovskej rodiny začína hraničiť so zúfalstvom. Nie je to totiž tak dávno, čo sa strápnila v prítomnosti princa Harryho, ktorý pohrdol jej spoločnosťou. Tentokrát si robí zálusk rovno na dediča trónu!

Dedička siete hotelov neponechala nič na náhodu a na nedávnej párty v londýnskom nočnom klube Whisky Mist si doplnila telefónny zoznam o mobilné číslo ďalšej dobrej partie. Po nevydarenom sexy tanci pre princa Harryho sa totiž "uskromnila" s výmenou kontaktných údajov aspoň s jeho bratom Williamom.

Hneď na druhý deň sa Paris ponáhľala s poďakovaním za "superzábavný večer" prostredníctvom esemesky. Odvtedy mobil nepustí z ruky a s kráľovským synom svedomito udržiava sústavný kontakt.

Sexy blondínka v zápale túžby po ďalšom stretnutí s princom vytasila silnú zbraň. Pozvala ho totiž na otvorenie svojho nového nočného klubu priamo v meste hazardných hier a rýchlych svadieb - v Las Vegas.

Akokoľvek polichotený William však usúdil, že výlet podobného charakteru by nebol práve najlepší nápad. So šarmom anglického džentlmena Paris odmietol, no nezabudol na zdvorilostné pozvanie na drink pri jej najbližšej návšteve Londýna.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu