Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Najnovší vrtoch Hiltonovej: Zatúžila po deťoch!

Paris Hilton Zobraziť galériu (16)
Paris Hilton

LAS VEGAS - Veľa vody pretieklo odvtedy, čo známe tváre svetového šoubiznisu začali na svet privádzať svojich potomkov ako na bežiacom páse. Zdá sa však, že vlna pôrodov medzi celebritami tak skoro neutíchne. Najnovšie sa do radu pyšných mamičiek zúfalo snaží pretlačiť aj Paris Hilton.

Prominentná dedička siete hotelov si cez víkend vyšla do nočného klubu v Las Vegas. Hoci dôvody na oslavu v jej svete poväčšine hľadať netreba, tentoraz išlo o narodeninovú párty Parisinej sestry, Nicky, ktorá dovŕšila 25 rokov. I počas usrkávania si z lahodných nápojov, bohatej blondínke nebehalo po rozume nič iné, ako malé bábätká!

So svojimi tikajúcimi biologickými hodinami sa Paris počas spomínanej párty pochválila magazínu PEOPLE: "Rozhodne chcem tri alebo štyri deti." Na otázku, v akom časovom horizonte mieni svoje plány premeniť na skutočnosť, Hiltonová odpovedala rovnako prekvapujúco: "Skoro. Možno o rok alebo o dva." Žeby plánovala porodiť viac ratolestí naraz?

Potenciálnym adeptom na splodenie Parisiných budúcich deťúreniec je rocker Benji Madden, s ktorým blonďavá kráska v súčasnosti zdieľa domácnosť i posteľ. Ich ľúbostný život práve prekonáva dôležitý medzník. Paris a Benji totiž tvoria pár už neuveriteľných sedem mesiacov.
Samotná Hiltonová neskrýva nadšenie: "Sme jednoducho takí šťastní."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu