Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Neuveriteľné: Paris Hilton kandiduje na post prezidenta!

Paris Hilton Zobraziť galériu (11)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bohatá dedička siete hotelov, Paris Hilton (27), jednoznačne vie, ako upútať pozornosť a šikovne využiť situáciu. Vďaka vynaliezavosti tejto sexy blondínky sa čochvíľa nenájde oblasť, v ktorej by sa ešte nestihla angažovať. Svojím posledným zámerom však mieri poriadne vysoko - rovno do Bieleho domu!

Celý svet spozornel pri šokujúcej informácii o tom, že Paris vstúpila do tvrdej americkej politiky s jediným cieľom - vyhrať prezidentské voľby. Svoju kandidatúru zverejnila prostredníctvom krátkeho videa, ktoré momentálne koluje internetom.

Nejeden volič si však stopercentne s úľavou vydýchol pri zistení, že ide o nevinnú paródiu, ktorou Hiltonová reaguje na reklamnú kampaň Johna McCaina. Tá totiž vykresľuje jeho protivníka, Baracka Obamu, ako "najväčšiu celebritu na svete". Výsledkom je koláž najrôznejších momentov zo života Britney Spears a samotnej Paris, čo pre Obamu rozhodne nevyznieva lichotivo.

V ďalšom videu sa miláčik paparazzov a "falošná prezidentka" venuje i najdiskutovanejším politickým otázkam. S hercom Martinom Sheenom, ktorý na televíznych obrazovkách stvárnil rolu prezidenta nespočetne veľakrát, postupne rozoberá všetky horúce témy od zahraničnej politiky cez vojnu v Iraku až po súčasnú ekonomickú krízu.

Paris svoje politické aktivity okomentovala slovami: "Vystupovať ako falošná prezidentka je trochu skľučujúce." Napriek tomu však verí, že nahrávky inšpirujú ľudí k účasti na skutočných prezidentských voľbách.

Paris Hilton a jej "prezidentská" kampaň



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu