Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Madonna: Guy Ritchie je bezohľadný zlatokop, ktorý nikdy nechcel adoptovať Davida!

Guy Ritchie a Madonna Zobraziť galériu (6)
Guy Ritchie a Madonna (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Čím bližšie je termín rozvodového konania prominentného páru, tým špinavšia bielizeň sa na verejnosti prepiera. Hoci od oficiálneho oznámenia definitívneho rozchodu speváčky Madonny (50) a režiséra Guya Ritchieho (40) ubehlo sotva pár dní, zákulisie celého incidentu pritvrdzuje a nevyhýba sa ani horúcim pikantnostiam.

Kráľovná svetového hudobného neba s hrôzou zisťuje, že sa celých osem rokov delila o posteľ s nenásytným chamtivcom, ktorý sa ju chystá pripraviť o poriadny balík peňazí. Hoci ešte nedávno o sebe hrdo vyhlasoval, že nechce "ani jedinú penny", dnes sa mu máli 60 miliónov libier!

Hudobná ikona je správaním svojho budúceho exmanžela vskutku zdrvená a vyžalovala sa denníku The Sun: "Išla som si zodrať zadok za posledných 30 rokov, aby som získala, čo mám, a teraz mi to chce tento zlatokop vziať."

Aby to Guy v súdnej sieni nemal až také jednoduché, Madonna ho takisto obvinila, že nikdy nechcel adoptovať ich čokoládového chlapčeka Davida Bandu z Malawi. Podľa nej sa režisér k myšlienke adopcie staval "totálne nepodporujúco" a s nápadom poskytnúť domov chudobnému dieťaťu sa absolútne nestotožňoval.

Napriek všetkým okolnostiam sa popová diva rozhodla ponechať si londýnske sídlo, ktoré jej bude naďalej slúžiť ako pravý domov. Jasno má aj v otázkach svojej budúcnosti. Plánuje totiž nový prírastok s basebalovým hráčom Alexom Rodriguezom, ktorého považuje za ukážkového nosiča spermií pre jej vytúženého potomka. Madonna sa netají ani tým, že Alex musel prejsť náročným testom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu