Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Madonna potvrdila rozvod s Guyom Ritchiem

Guy Ritchie a Madonna Zobraziť galériu (8)
Guy Ritchie a Madonna

LONDÝN - Popová hviezda Madonna a jej manžel Guy Ritchie potvrdili, že po takmer ôsmich rokoch manželstva plánujú rozvod. "Spor by sa pravdepodobne mal vyriešiť mimosúdnym vyrovnaním," uviedla Madonnina hovorkyňa Liz Rosenberg, ktorá tak potvrdila niekoľkomesačné špekulácie britských bulvárnych médií.

Obe hviezdy dlhé mesiace odmietali, že by sa akýkoľvek rozvod chystal. Štyridsaťročný Ritchie ešte v júli uviedol v rozhovore pre istý americký magazín, že je všetko v poriadku.

Podľa právnika Alana Kaufmana, ktorý má na starosti ich rozvod, nepôjde o podobný prípad, aký sa odohral pri rozchode legendárneho speváka a basgitaristu Sira Paula McCartneyho s bývalou manželkou, ex-modelkou Heather Mills. Britský nedeľník Sunday Times totiž odhaduje majetok páru na vyše 300 miliónov britských libier (asi 11,8 miliardy Sk/ 391,7 milióna €). Madonna sa za Ritchieho vydala v decembri 2000 v Škótsku. Majú spolu dvoch synov - osemročného Rocca a Davida Bandu, ktorého adopciu z afrického štátu Malawi schválili úrady v máji. Z predchádzajúceho vzťahu má speváčka ešte dvanásťročnú dcéru Lourdes.

Informoval o tom britský spravodajský portál news.bbc.co.uk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu