Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sheryl Crow: Rakovina zo mňa urobila sebca

Sheryl Crow Zobraziť galériu (13)
Sheryl Crow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a hudobná skladateľka Sheryl Crow (46) si môže vydýchnuť. V ťažkom boji s rakovinou prsníka, ktorý zvádzala pred dvoma rokmi, si víťazstvo priklonila na svoju stranu. Dnes dokonca tvrdí, že život jej touto formou uštedril doteraz najcennejšiu skúsenosť!

Sheryl sa po prekonaní zákernej choroby snaží opäť zapadnúť do rutinného kolobehu života, no s rakovinou zostane navždy spätá. Naposledy si ju fanúšikovia mohli naživo vypočuť na piatkovom koncerte s názvom Save Lids to Save Lives, ktorý bol organizovaný pod záštitou spoločnosti Yoplait. Venovaný nebol ničomu inému ako myšlienke boja proti rakovine prsníka.

Speváčka na spomínanom vystúpení otvorene hovorila o svojich emóciách i o zásadnej zmene v jej rebríčku hodnôt počas obdobia zotavovania sa. Magazínu PEOPLE exkluzívne prezradila: "Rakovina prsníka mi pomohla dostať samu seba na prvé miesto v mojom vlastnom živote. Po ukončení terapie ožarovaním som si uvedomila, že jediný človek, ktorý sa môže o mňa postarať, som ja."

Crowová sa medzičasom stala matkou 17-mesačného syna Wyatta, ktorého si adoptovala a presťahovala sa na farmu v Tennessee. Po prekonaní trpkej životnej situácie verí, že ženy nebudú ľahostajné voči svojmu organizmu a budú starostlivo dbať na prevenciu rakoviny prsníka. Ako tri základné kroky odporúča pravidelne podstupovať mamografiu, preštudovať si rodinnú anamnézu a v neposlednom rade praktizovať samovyšetrovanie prsníkov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu