Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Superstárista Šimko: Bozkáva, čo sa dá!

Robo Šimko a jeho bozkávací maratón. Zobraziť galériu (4)
Robo Šimko a jeho bozkávací maratón. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Chýba mu blízkosť opačného pohlavia! Finalista tretej série SuperStar Robo Šimko (19) na nedávnej párty vybozkával všetko, čo mu prišlo pod ruky. Kto sa bozkom neubránil a kto im, naopak, len tak-tak unikol?

Rozžiarený spevák Robo Šimko rozdával na nedávnom večierku vrúcne bozky na všetky strany. Topky.sk ho prichytili pri tom, ako nimi zasypal spevácke kolegyne Barboru Balúchovú a Natáliu Hatalovú. Jeho bozkom tesne unikol iba Michal Chrenko.

Finalista SuperStar 3 Robo Šimko, ktorý skončil v šou na bronzovej priečke, je podľa našich informácií momentálne sám. Jeho prvý mediálne známy vzťah bol s fanúšičkou Martou, ktorú vtedy dlhšie úzkostlivo tajil. So 17-ročnou brunetkou z Bratislavy mu to však nevyšlo a po pár týždňoch sa rozišli...

Druhou známou priateľkou bola ešte pred niekoľkými mesiacmi Júlia Šimonovičová (20). V minulosti sa uchádzala v reality šou Vyvolená o Juraja Baču. Robo sa vtedy netajil, že je zaľúbený, a že svoju priateľku poslúcha aj napriek častému žúrovaniu.

Dôkazom toho, že Robo najnovšie nie je zadaný, bolo aj jeho nedávne vystrájanie na párty, ktoré zachytil objektív nášho fotografa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu