Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pyco z Mirgovej zlízal horúcu čokoládu!

Dominika Mirgová a Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová a Martin Pyco Rausch (Zdroj: Bleskovky.sk)

BRATISLAVA – Sladký a zároveň pikantný! Taký bol krst nového CD Dominiky Mirgovej. Strieborná finalistka SuperStar 3 síce spevácku súťaž nevyhrala, no už má vlastný album. Včera ho vyprevadila na svet. Krstným otcom sa stal moderátor Martin Pyco Rausch (30).

Z neznámeho dievčatka sa razom stala známa speváčka. Všetko sa zmenilo 16. decembra minulý rok. Vo finálovom duete tretej série Slovensko hľadá SuperStar sa stretla Dominika Mirgová a Viera Berkyová. Napriek tomu, že Dominika šou nevyhrala, vydala ako prvá z finálovej desiatky nový album s názvom Dominika Mirgová.

„Nešlo mi o to, aby som vydala CD ako prvá, alebo aby som predbehla Vierku. Podarilo sa nám to a som spokojná,“ vyznala sa Mirgová.

Včera večer ho v bratislavskom "Design Factory" pokrstil moderátor Martin Pyco Rausch (30) čokoládou, ktorú z cédečka s jej menom aj s chuťou zlízal.

Najobľúbenejšou piesňou, ako nám sama speváčka prezradila, je jej prvý singel "Skoro ako v sne", ktorý už slovenské rádiá aj hrajú. Mladá brunetka sa netajila ani tým, že má radosť z duetu, ktorý naspievala so svojím otcom. A nielen s ním. Pridal sa totiž aj jej priateľ – finalista Superstar Michal Chrenko (17). „Zaspievať si spolu s otcom bol náš sen od malička. Bolo to super. Aj s Michalom som si spoločne zaspievala duet,“ uzavrela Dominika.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu