Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Predná a Šarkan: Naša láska stroskotala!

BRATISLAVA – Ďalší superstarovský párik sa rozpadol! A my poznáme dôvod ich rozchodu! Moderátor, spevák a manažér Peter Šarkan Novák (37) a strieborná slávica Zdenka Predná (24) sa po viac ako troch rokoch rozišli. Pre topky.sk prehovoril o rozchode Šarkan.

Líder skupiny Žena z lesoparku Peter Šarkan Novák a finalistka prvej série SuperStar Zdenka Predná tvorili pár viac ako tri roky. Tomu je však koniec. Vzťah im totiž stroskotal v apríli. Štyri mesiace to dokázali tajiť.

„Áno, rozišli sme sa koncom apríla. Dohodli sme sa, že už nebudeme spolu. Nemalo to zmysel, pretože náš vzťah prestal fungovať. Nedajú sa skĺbiť pracovné veci so súkromnými. Zostali sme kamaráti. Naďalej sa stretávame a dokonca spolu pracujeme. Stále jej robím manažéra,“ prezradil Šarkan, ktorý býval so Zdenkou od začiatku vzťahu pod jednou strechou.

„Máme spolu psov, o ktorých sa budeme obaja naďalej starať. Zdenka má svoj byt, takže ani s týmto nebol problém.“ O kríze vo vzťahu dvojice sa šepkalo už dlhšie. Tieto reči však obaja vždy popreli. Teraz rozchod oficiálne potvrdili.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu