Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Amy Winehouse je v koncoch - obracia sa na sektu

Amy Winehouse Zobraziť galériu (10)
Amy Winehouse

LONDÝN - Pridať takmer každý deň na titulné stránky časopisov nový trapas sa nedarí ani Paris Hilton, hoci sa o to vážne usiluje. Amy opäť vyhráva, s prosbou o pomoc sa obracia na sektu Scientológov.

V najťažších chvíľach života sa zúfalý človek obracia s prosbou o zľutovanie na cirkev. Speváčka Amy Winehouse sa v túžbe po duchovnej opore rozhodla dokonca zmeniť svoje vierovyznanie na Scientológiu.

V novom presvedčení, že problémy každého človeka spôsobuje parazitujúci duch starý 75 miliónov rokov, podstúpi terapiu v anglickej rehabilitačnej základni. Nebude sa však jednať o liečivé bahnové zábaly. Spomínané centrum v Hastingse má špecializovanú trojstupňovú odvykaciu kúru, ktorá už vraj pomohla stovkám ľudí k prekonaniu zlozvykov.

Vďaka zmene viery sa mladá hviezda pripojí k hereckým osobnostiam ako Tom Cruise s jeho manželkou Katy Holmes. Táto dvojka sa už vo svete Scientológie stala známym pojmom. K ďaľším nadšencom tohto nového náboženského smeru patria napríklad aj John Travolta alebo Will Smith.

Či sa Amy podarí zbaviť zlého ducha a dosiahnuť ďalšie stupne na svojej novej ceste, ukáže až čas. My jej k tomu môžeme akurát držať palce.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu