Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

David Duchovny: Závislosti na sexe sa zbavuje orgiami

David Duchovny Zobraziť galériu (7)
David Duchovny

MALIBU - Zdá sa, že práca na mysterióznom seriáli Akty X nemálo poznamenala jedného z jeho hlavných predstaviteľov. So svojimi vnútornými démonmi totiž stále zápasí charizmatický David Duchovny (48) alias agent Fox Mulder.

Momentálne David stvárňuje jednu z hlavných postáv úspešného amerického seriálu Californication. Jeho herecký kolega Evan Handler prezradil, že Davidovi sa skvele darí v sexuálnej terapii, ktorú práve podstupuje: "Všetko, čo môžem povedať je, že dúfam v úspech jeho terapie - a ako som počul, vedie si naozaj veľmi dobre."

Na naše veľké prekvapenie sa pod spomínanou terapiou skrývajú víkendové orgie za zamknutými dverami v prímorskom dome v Malibu. David si za pomoci skupiny zvrhlíkov takýmto spôsobom lieči svoju závislosť na sexe.

Hercove liečebné praktiky sa evidentne nepáčia jeho manželke, Tea-i Leoni, ktorá bola majiteľkou inkriminovaného dejiska sexuálnych radovánok. Svoj dom s výhľadom na oceán totiž predala za neuveriteľných 11,5 miliónov dolárov. Novým vlastníkom sa stal Mel Gibson, ktorý už v Malibu stihol skúpiť niekoľko nehnuteľností. Takýmto tempom sa o chvíľu zmení Malibu na MELibu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu