Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nagy sa odviazal: Vybozkával Šimkovičovú a „blbol“ s fotoaparátmi!

Peter Nagy a Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (7)
Peter Nagy a Martina Šimkovičová

BRATISLAVA - Nechal sa uniesť! Peter Nagy (49) sa okrem spevu venuje aj fotografovaniu. Na nedávnej spoločenskej akcii ukázal, čo všetko s aparátmi dokáže. A nielen s nimi!

Peter Nagy sa počas nedávneho otvorenia bratislavskej reštaurácie Milton predviedol ako skutočný šoumen. Po tom, ako zaspieval niekoľko svojich skladieb, vzal útokom fotografov. Mikrofón sa mu totiž málil a tak sa rozhodol dať voľný priebeh ďalšej umeleckej láske - fotografovaniu. A od prítomných pánov si požičal hneď dva aparáty, s ktorými sa do sýtosti vyzabával.

Až do chvíle, kým sa na párty neobjavila moderátorka Martina Šimkovičová s manželom Igorom a synom Markom. Keďže sa s Petrom dlho nevideli a majú dobrý kamarátsko – pracovný vzťah, spevák jej bežal naproti s otvorenou náručou. A pekne ju vybozkával.


„Poznáme sa ešte z čias, keď som pracovala v rádiu. Už to bude zhruba desať rokov,“ priblížila pre topky.sk vzťah s Petrom Nagym tvár markizáckeho spravodajstva. Ako sme sa ďalej dozvedeli, dvojica si na žúre zaspomínala na časy, kedy sa zoznámili. „Dcéra Petra s ním dokonca nahrala skladbu pre projekt Peter Nagy a deti,“ pochválila sa Martina, ktorá sa na večierku nezdržala dlho.



Peter Nagy - žúr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu