Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Peter Nagy zúri: Zneužili moju fotku!

Petra Nagya celá záležitosť poriadne rozzúrila. Zobraziť galériu (2)
Petra Nagya celá záležitosť poriadne rozzúrila.

PREŠOV - Jeho fotografie zaplavili Slovensko, no on má napriek tomu hlavu v smútku a zúri! Speváka Petra Nagya (48) poriadne zaskočilo počínanie istej súkromnej firmy, ktorá si od neho kúpila jednu z jeho umeleckých fotografií. Tú totiž vzápätí nevhodným spôsobom použila v najnovšej reklamnej kampani.

Spevák ani v najhoršom sne netušil, že fotka nahej blondíny sa spolu s jeho menom objaví na veľkonočných pohľadniciach...

Spájať dievčenskú nahotu a kresťanský sviatok ako je Veľká noc je na katolíckom Slovensku asi dosť veľkou odvahou! Tisícky prekvapených Slovákov si pred niekoľkými dňami našli v schránkach netradičné veľkonočné pohľadnice. Je na nich mladá blondínka s obnaženými prsami a kyticou v ruke a pri nej nápis: Veselú Veľkú noc.

Ako autor fotografie je podpísaný spevák Peter Nagy. Ten však zúri! Podľa vlastných slov nemá s provokatívnou reklamou nič spoločné, hoci na letákoch sa nachádza nielen jeho meno, ale aj odkaz na jeho stránku. V skutočnosti má ísť o propagáciu siete záložní. „Firma, ktorá prevádzkuje záložne, si odo mňa tú fotku kúpila na reklamné účely. Nepovedali mi, že z nej urobia pohľadnice k Veľkej noci. S takým niečím by som určite nesúhlasil a poriadne ma to naštvalo,“ tvrdil zaskočený spevák, ktorý sa včera skontaktoval s konateľom firmy. Ten sa mu vraj ospravedlnil.

„Nič to však nemení na tom, že s nimi zmluvu okamžite ruším. Mali totiž záujem o dlhodobejšiu spoluprácu, ale takto som si to nepredstavoval. Fotografia je umelecké dielo podobne ako pesnička, a preto so mnou určite mali konzultovať spôsob jej použitia,“ dodal Nagy. Podnikateľ a konateľ firmy sa k záležitosti odmietol vyjadriť a bez vysvetlenia zložil telefón.

Nagyovu umeleckú fotografiu zneužili ako reklamu na sieť záložní.

Peter Nagy zúri: Zneužili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu