Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Malchárkova svadba: Ochranka ho bude strážiť na každom kroku!

Jirko Malchárek a Sofia Rajková Zobraziť galériu (7)
Jirko Malchárek a Sofia Rajková

BRATISLAVA – O pár hodín povie vytúžené „áno“! Exminister Jirko Malchárek (42) sa dnes postaví pred oltár so snúbenicou Sofiou Rajkovou (34). Topky.sk zistili, že v ich deň D bude sprísnená bezpečnosť.

Exminister Jirko Malchárkek sa v dnešný deň 13. septembra po druhýkrát ožení. Jeho manželkou sa už o pár hodín stane doktorka Sofia Rajková. Snúbenci si svoje Áno povedia o 12:00 v Dóme svätého Martina v Bratislave. Obaja už majú jedno manželstvo za sebou. Sofia s podnikateľom Romanom Deákom (†37) a bývalý pretekár s lekárkou Anetou.

 „Pocity sú normálne. Nikdy som netušil, že je okolo toho toľko starostí. Atmosféru si viac užijeme spoločne. Chceme sa najmä zabaviť spolu s našimi blízkymi a priateľmi,“ priblížil nám prednedávnom Malchárek svoje pocity pred svadbou. Okrem toho topky.sk zistili, že ženích s nevestou budú po celý čas chránení niekoľkými osobnými strážcami.

Svadobná hostina sa bude konať po obrade v maďarskom Dunakility, čo je známe golfové stredisko. Topky.sk sa preto exministra spýtali, prečo sa spolu s partnerkou rozhodol práve pre toto miesto. „Z dvoch dôvodov. Jednak z pragmatického, pretože v Bratislave nie sú také priestory, kde by ste usadili a zároveň aj ubytovali 250 hostí. Druhý dôvod je z architektonický. Zámoček v Dunakility je na takúto udalosť stvorený. Je to elegantné a romantické miesto. Pôvodne sme nechceli opustiť Bratislavu, bolo viac variantov,“ prezradil dôvody výberu a vtipne dodal: „Z našej rodiny nik nehráva golf, takže ten hrať nebudeme.“

Budúci manželia pozvali veľké množstvo hostí. Svadba ich preto vyjde poriadne draho. Šepká sa, že to bude viac ako milión korún.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu