Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Malchárkova nastávajúca: Prichytená pri klamstve?!

Zobraziť galériu (10)

BRATISLAVA – K prvému manželovi sa nepriznáva?! Budúca žena exministra Jirka Malchárka (42), Sofia Rajková (34), sa minulý týždeň v markizáckej relácii Prominenti tvárila ako nevesta, ktorá sa ide vydávať po prvýkrát. Pri zmienke o sobáši nezabudla pripomenúť: „Dúfam, že to bude poslednýkrát v živote... ale aj prvý.“ A čo jej svadba s podnikateľom Romanom Deákom (†37)? Na tú zabudla?!

V spomínanej markizáckej relácii sa objavili budúci manželia Jirko Malchárek a Sofia Rajková. V príspevku o ich svadbe, ktorá sa bude konať 13. septembra v Dóme svätého Martina v Bratislave, sa vyjadrovala najmä budúca pani Malchárková.

„Vyberali sme si podľa pocitu najkrajšieho kostola. Priznávam, že je to tak. Tak chcem mať ten pocit, keď budem kráčať po kostole, nech je to veľmi pekné, krásne... A dúfam, že to bude poslednýkrát v živote,“ povedala Sofia a vzápätí dodala po Jirkových slovách, že aj prvýkrát.

Tieto vyjadrenia však vyzneli, ako keby v živote nebola vydatá. Ona však bola manželkou podnikateľa Romana Deáka, ktorého v roku 1999 zavraždili. Preto sa topky.sk jej nastávajúceho manžela spýtali, prečo to v spomínanej relácii tak povedali. „Mysleli sme, že po prvýkrát to bude v kostole,“ prízvukoval minimálne trikrát Malchárek. Zrejme sa Sofia nechcela v markizáckom programe vyjadrovať k chúlostivej téme prvého manželstva, ktorého pozadie bolo prinajmenšom zvláštne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu