Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Malchárek o svadbe: Nikdy som netušil, že je okolo toho toľko starostí!

Jirko Malchárek a Sofia Rajková Zobraziť galériu (4)
Jirko Malchárek a Sofia Rajková

BRATISLAVA - Exminister Jirko Malchárek (42) sa o mesiac postaví pred oltár so Sofiou Rajkovou (34). A to aj napriek tomu, akú má za sebou minulosť, o ktorej sme informovali v našich predchádzajúcich článkoch. Obaja už majú jedno manželstvo za sebou. Sofia s podnikateľom Romanom Deákom (†37) a bývalý pretekár s lekárkou Anetou. Topky.sk sa budúceho ženícha spýtali, aké sú jeho pocity krátko pred dňom D.

Exminister Jirko Malchárkek sa 13. septembra po druhýkrát ožení. Za svoju budúcu manželku si vybral doktorku Sofiu Rajkovú. Snúbenci si svoje Áno povedia v Dóme svätého Martina v Bratislave. „Pocity sú normálne. Nikdy som netušil, že je okolo toho toľko starostí. Atmosféru si viac užijeme spoločne. Chceme sa najmä zabaviť spolu s našimi blízkymi a priateľmi,“ priblížil nám Malchárek svoje pocity niekoľko dní pred svadbou.

Svadobná hostina sa bude konať po obrade v maďarskom Dunakility, čo je známe golfové stredisko. Topky.sk sa preto exministra spýtali, prečo sa spolu s partnerkou rozhodol práve pre toto miesto. „Z dvoch dôvodov. Jednak z pragmatického, pretože v Bratislave nie sú také priestory, kde by ste usadili a zároveň aj ubytovali 250 hostí. Druhý dôvod je z architektonický. Zámoček v Dunakility je na takúto udalosť stvorený. Je to elegantné a romantické miesto. Pôvodne sme nechceli opustiť Bratislavu, bolo viac variantov,“ prezradil dôvody výberu a vtipne dodal: „Z našej rodiny nik nehráva golf, takže ten hrať nebudeme.“

Budúci manželia pozvali veľké množstvo hostí. Svadba ich preto vyjde poriadne draho. Šepká sa, že to bude viac ako milión korún. A tým náklady spojené s uzatvorením manželstva nekončia. Ešte pred sobášom totiž snúbenci odlietajú na dva týždne do Mexika a na niekoľko dní sa chcú zastaviť aj v New Yorku.

Čo ich spája? Tragická smrť ich bývalých polovičiek!

Exminister Jirko Malchárek je, rovnako ako jeho snúbenica Sofia Rajková, vdovec. Zrejme aj vďaka týmto tragickým životným udalostiam sa vedia navzájom lepšie pochopiť a sú si preto bližší. Malchárkova prvá manželka Aneta zahynula v apríli 2003 pri dopravnej nehode na diaľnici D1 neďaleko Trnavy. Osobný automobil dostal z neznámych príčin šmyk a narazil do betónových zvodidiel. Od tých sa následne odrazil do priekopy na pravej strane cesty. Vodička bola na mieste mŕtva. V tom čase boli Malchárkovci po 14 rokoch manželstva v rozvodovom konaní. Bývalý automobilový pretekár s ňou má syna Christiána.


Budúca pani Malchárková, Sofia Rajková, bola vydatá za podnikateľa Romana Deáka. Ten bol spájaný s podsvetím a tiež zahynul tragickou smrťou. V roku 1999 ho 19 ranami zastrelili. Sofia má dcéru Paulínku, ktorá bola dôvodom ich rozvodu. Ako sa totiž na základe testov DNA ukázalo, otcom dievčatka nebol Deák. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu