Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Malchárkova svadba: Jirko, vieš koho si berieš?!

Zobraziť galériu (6)

BRATISLAVA – Už čoskoro sa Jirko Malchárek (42) opäť ožení. Jeho vyvolenou je však žena s tajuplnou minulosťou! Budúca pani Malchárková bola totiž vydatá za podnikateľa Romana Deáka (†37), ktorého zavraždili. Jeho meno sa dokonca spájalo s podsvetím. Okrem toho má vraj aj Sofia Rajková (34) poriadne za ušami!

Nastávajúca manželka exministra hospodárstva a bývalého automobilového pretekára Jirka Malchárka, doktorka Sofia Rajková, má údajne za sebou „počernú“ minulosť. Okrem toho, že bola vydatá za podnikateľa Romana Deáka, ktorého meno sa spájalo s podsvetím, ju rodičia zavraždeného obvinili, že zhrabla aj jeho majetok.

Roman Deák mal tridsaťsedem rokov, keď ho 20. októbra 1999 v Bratislave zastrelili. Bolo to v čase, keď sa rozvádzal s manželkou Sofiou. Hovorí sa, že príčinou ich rozchodu bola Zuzana Belohorcová, ktorá mala byť údajne v deň vraždy spolu s ním.

Dôvod rozchodu bol podľa Deákových rodičov vraj celkom iný. Sofii Deákovej sa 2. októbra 1998 narodilo dievčatko Ráchel. Priezvisko zdedila automaticky po Romanovi. Ten si však svojím otcovstvom nebol až taký istý. A tak sa rozhodol dať urobiť testy DNA. Keď zistil, že dieťa nie je jeho, požiadal okamžite o rozvod. O sedemnásť dní ho zastrelili. Sofia vraj svojej dcére o niekoľko dní na to zmenila meno aj priezvisko a odsťahovala sa k biologickému otcovi svojho dieťaťa. Jej dcérka sa teraz volá Paulínka. Roman Deák sa so Sofiou už nestihol rozviesť. Vďaka tomu si ona aj jej dcéra môžu užívať polovicu jeho majetku. Aspoň tak to tvrdila v rozhovore pre istý týždenník mama zavraždeného.

Preto sa Bleskovky spýtali Jirka Malchárka, čo hovorí na snúbenicinu minulosť a či sa neobáva, že niečo podobné sa môže stať aj jemu. „Veľa vecí sa hovorí. Pravdu vieme len my dvaja. Nevidím dôvod, prečo by to malo nejako zasiahnuť do našej budúcnosti,“ prezradil exminister, ktorý sa má so Sofiou oženiť 13.septembra 2008 v Dóme svätého Martina v Bratislave.

Na základe týchto okolností nám nedalo nespýtať sa, či snúbenci riešili aj predmanželskú zmluvu. „Nie, neuvažovali sme nad tým,“ prekvapujúco odvetil Malchárek.

Milióny, pozemky i autá sú fuč: Je za tým Sofia?

Rodičia Romana Deáka sa v minulosti v rozhovore pre jeden týždenník vyjadrili, že s istotou vedia, že ich syn vlastnil štyri luxusné autá, tri vozidlá značky Mercedes a jedno BMV. Autá údajne predala ich bývalá nevesta Sofia Rajková spolu so svojím vtedajším partnerom v autobazári v Nových Zámkoch skôr, ako prebehlo dedičské konanie. Viera Deáková tiež tvrdila, že Romanove pozemky v Lozorne prepísala Sofia na svoju matku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu