Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Csino dostal nakladačku!

Karol Csino Zobraziť galériu (5)
Karol Csino

BRATISLAVA – Herec Karol Csino (32) sa nedávno pobil. Počas súboja dostal taký úder, ktorý ho takmer zložil na zem. Čo sa vlastne bývalému účastníkovi jojkárskej šou Celebrity Camp stalo?

Ak by ste si mysleli, že Karol Csino dostal bitku kvôli tomu, že niečo urobil, mýlili by ste sa. Pred pár dňami sa totiž zúčastnil medzinárodného letného sústredenia v karate v Nízkych Tatrách.

Pod vedením súčasnej slovenskej a medzinárodnej karatistickej elity sa poriadne „vyblbol“. Už dlho trénuje toto bojové umenie pod dozorom najlepšieho slovenského reprezentanta v kumite Petra Macka, ktorý mu pripravil krušné chvíle so žijúcimi legendami svetového karate. Csinove schopnosti vyskúšali Taliani Shihan Mirio Mannini (7. dan) a Maestro Lello Andreozzi (6. dan).

„Trénoval som s najlepšími karatistami. Pri jednom zo zápasov som dostal aj poriadnu ranu, ktorá ma takmer položila,“ netajil sa spevák – športovec.

Slovenskú trénerskú špičku doplnili Kristína Grmanová (3.dan) a Miroslav Slížik (4. dan). Od prvého augusta sa už na Karola Csina, ale aj Petra Macka teší kondičný tréner Maroš Molnár, s ktorým absolvuje kompletnú prípravu pre karatistov na majstrovstvá sveta v japonskom Tokiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu