Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

EXKLUZÍVNE: Fotky z narodeninovej párty Karola Csina

Karol Csino sa z narodeniovej torty tešil ako malý chlapec. Zobraziť galériu (6)
Karol Csino sa z narodeniovej torty tešil ako malý chlapec.

BRATISLAVA – Takmer stratil reč! Herec Karol Csino včera oslavoval na súkromnej párty 32. narodeniny v kruhu najbližších priateľov. Bleskovky.sk boli ako jediné pri tom. Čo mu vyrazilo dych? Aké darčeky dostal?

Karol Csino, ako sám povedal, narodeniny takmer nikdy neoslavoval. Včerajší žúr si preto náramne užíval. Radosť mal nielen z toho, že bol obklopený svojimi najbližšími, ale aj z darčekov. Bleskovky.sk zistili, že mu jeho priateľka Slávka spolu s ďalšími kamarátmi a rodinou pripravila prekvapenie v podobe nevšedného narodeninového darčeka. Karol so zaviazanými očami napäto očakával, čo to bude. Keď spevákovi rozviazali oči, aby sa mohol pozrieť na svoj darček, zostal v nemom úžase. Pred sebou mal totiž novučičký elektronický klavír.

„Vôbec som to nečakal. Bolo to krásne prekvapenie. Som rád, že mám takýchto priateľov,“ netajil nadšenie. Ihneď si na ňom zahral svoje obľúbené pesničky. A možno práve na ňom vytvorí nové skladby na ďalšie cédečko.

Na party nechýbali Karolovi blízki priatelia a známe tváre z jojkárskej šou Celebrity Camp. Žúroval exminister Ľudovít Kaník (42), bývalý tenista Karol Kučera (33), bývalý futbalista Štefan Maixner (40) a aj tanečný manažér Tony Moisés (31). Párty si nedal ujsť ani dlhoročný manažér Karola Csina Miro Janek (42), majiteľ kasína Rasťo Kollár (32) a tréner karate Peter Macko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu