Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Toto je Csinova nová láska

Slavomíra Feix - nová priateľka Karola Csina Zobraziť galériu (10)
Slavomíra Feix - nová priateľka Karola Csina

BRATISLAVA – Bleskovky.sk ako prvé zistili, že Karol Csino (31) má novú priateľku! Srdce herca, speváka, moderátora a športovca nepatrí žiadnej žene zo šoubiznisu, akoby sa možno čakalo. Jeho lásku si získla šarmnantná a renomovaná doktorka Slavomíra Feix.



Sympatický herec sa stal mediálne známym po účinkovaní v jojkárskej šou Celebrity camp, kde sa prebojoval medzi päticu najlepších. Na panenských ostrovoch sa zblížil s fitneskou Zorou Czoborou, s ktorou sa začal čoraz častejšie stretávať. Začalo sa pošuškávať o ich veľkej utajovanej láske. Tá sa však evidentne skončila, keďže Zora aj Karol majú nových partnerov. Hovorí sa, že všestranný umelec si získal aj srdce moderátorky Smotánky Eriky Judínyovej.

Bleskovky.sk ako prvé informovali, že Csinovou novou láskou je primárka plastickej korektívnej dermatológie a laserovej medicíny Interklinik Mudr. Slavomíra Feix. Šarmantná plavovláska sa s hercom zoznámila, ako nám Karol prezradil pri športe, nakoľko sú obaja aktívni športovci. Pár už spolu tvoria niekoľko mesiacov. "Jej prítomnosť ma upokojuje," prezradil herec.

V súčasnosti sa Karol Csino venuje najmä filmu, ale živí ho naďalej i spev, hudba a divadlo, či moderovanie spoločenských eventov. Vo voľnom čase sa okrem cestovania venuje aj thajskému boxu, karate, či atletike pod vedením známeho trénera Maroša Molnára. Karol Csino pôsobí a striedavo žije v Prahe vo Viedni a Bratislave.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu