Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nejasné slová Kláry Issovej o NEVERE: Už je jasné, prečo to v seriáli vyzerá tak SKUTOČNE!

Klára Issová
Klára Issová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Markizácky seriál Zrada hovorí o zrade vo všetkých podobách. Nielen nevera, ale aj priatelia, ktorí mlčia, dokážu zraniť. Klára Issová ako hlavná predstaviteľka by čosi také na vlastnej koži zažiť nikdy nechcela!

Slovo zrada je dosť silné: „Každý zažil nejakú traumu alebo zradu, aj keď nebola tak veľká ako v seriáli Zrada, ale vždy človek čerpá z nejakých vlastných skúseností. Život prináša aj smutné a ťažké veci… Ja som tiež v živote zažila ťažké veci, ale človek zase z toho čerpá pre ten svoj herecký život. U nás v Čechách sa hovorí, hlavne sa nepo….“ hovorí Klára s tým, že aj ona sama v živote veľakrát plakala. „Áno, je lepšia varianta byť šťastná a pozitívna, ale k životu patria aj tie protiľahlé emócie a my je niekedy odsudzuje a to nie je dobre, lebo ich potláčame… Ja som si dlho nevedela niektoré veci priznať, ale aj ten hnev môže byť prospešný… Záleží na tom, ako sa k tomu postavíme.“

A čo nevera? Herečka jednoznačne vraví, že by nechcela byť v koži seriálovej hrdinky: „Ale zažila som rozchody a tie sú bolestné,“ priznáva a vo videu sa dozviete, či by dokázala partnerovi prehliadať mobilný telefón či počítač.

Klára mala v tomto seriáli veľmi sťaženú úlohu tým, že v ňom hovorila po slovensky. A treba uznať, že veľmi dobre nielen čo sa týka spisovnosti, ale aj prízvuku: „Bola to obrovská výzva a mala som veľký strach a veľkú pokoru, pretože slovenčina je ťažký jazyk“, usmieva sa Klára a slovensky rozprávať sme ju chceli počuť v ďalšej otázke. Dala to?

Nejasné slová Issovej o NEVERE: Už je jasné, prečo to v seriáli vyzerá tak skutočne! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: SeriálZradaNeveraKlára Issová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu