Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Gabika Marcinková s nervami v koncoch: Aj ja som LEN človek!

Gabika Marcinková bola hosťom v relácii Trochu inak s Adelou
Gabika Marcinková bola hosťom v relácii Trochu inak s Adelou (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Gabiku Mihalčínovú Marcinkovú (35) poznajú diváci zo seriálov Kolonáda, Doktor Martin alebo z filmov Šťastný nový rok či Sviňa. Momentálne sa však najviac teší zo svojej roly mamy.

Gabika Marcinková sa stala prvýkrát mamou v roku 2018, kedy priviedla na svet dcéru Emku. Synček Jakubko sa narodil v apríli v roku 2021. Herečka popri starostlivosti o deti stíha napĺňať aj svoje herecké ambície, na prvom mieste sú však predsalen deti. Práce si teda berie na plecia len toľko, aby rodine príliš nechýbala. Ako prezradila Adele, je to práve ona, kto trávi s deťmi čo najviac času. Manžel Martin „Lynch“ Mihalčín, spevák skupiny Heľenine oči, jej vo výchove plne dôveruje.

No aj ona, asi tak ako každá mama, niekedy stratí nervy. Ako vtedy reaguje? "Ja som myslela, že budem rodič, ktorý nekričí, ktorý vysvetľuje. Asi v treťom roku života mojej dcéry som sa vzdala tejto ambície," priznáva Gabika. O čo sa snaží vo výchove svojich detí? Pozrite si video a dozviete sa.

Nenechajte si však ujsť aj množstvo zaujímavých momentov v relácii Trochu inak s Adelou v piatok večer o 22.00 na Dvojke!

Gabika Marcinková s nervami v koncoch: Aj ja som LEN človek! (Zdroj: RTVS)

 

Viac o téme: Gabika MarcinkováTrochu inak s Adelou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu