Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Karlos Vémola o svojich životných momentoch: Mlátim ľudí za peniaze! TOTO si o mne ľudia MYSLIA ZLE

Karlos Vémola v dokumente Karlos Zobraziť galériu (10)
Karlos Vémola v dokumente Karlos (Zdroj: Bonton Film)

Zápasy MMA priťahujú pozornosť, fascinujú davy a plnia stránky bulvárnych novín. Karlos Vémola je jedným zo zápasníkov, ktorí pomohli dostať tieto novodobé gladiátorské zápasy do širokého povedomia ľudí. Teraz si jeho strhujúci životný príbeh možno pozrieť na veľkom plátne.

Život Karlosa Vémolu bol vždy plný priepastných protikladov – od detstva žil na hrane, na hrane dobrého aj zlého. Ako malý sa bil v uliciach Olomouca, po škole odišiel do Londýna, kde sa živil ako vyhadzovač, preslávil sa ako zápasník, išiel do väzenia, opäť sa preslávil, vypredal O2 arénu a stal sa celebritou.
Film s názvom Karlos vznikal 15 rokov a je plný unikátnych archívnych záberov. Ukazuje, kto Karlos Vémola v skutočnosti je, aký je mimo svetla reflektorov. Pustiť si kamery do života však nebolo celkom jednoduché: "Určite v niektorých situáciách to bolo náročné asi nielen pre mňa, ale aj pre moje okolie. Neskôr som si uvedomil, že to, čo som sľúbil režisérovi ja, nesľúbila moja rodina, nesľúbili moje deti, nesľúbila moja žena, nesľúbila moja mama a museli sa tomu prispôsobovať, lebo kamery som pustil naozaj všade".  Vémola ďalej prezradil, že nakrúcanie bolo náročné aj preto, že bol v neustálom behu, zhone a režisér vedel, že nič sa nedá znovu natočiť, takže mal toho tiež až-až: "Dva dni nakrúcal a potom musel mať týždeň voľno. Myslím, že je rád, že si teraz odo mňa odpočinie". Reč pred bratislavskou premiérou bola aj o tom, kedy mu kamera vyslovene prekážala, čo považuje za životnú prehru a ako sa z bojovníka prehupol do role celebrity. Chutí mu svet šoubiznisu?

Karlos Vémola o svojich životných momentoch: Mlátim ľudí za peniaze! TOTO si o mne ľudia MYSLIA ZLE (Zdroj: NL)

Galéria: Karlos Vémola o svojich životných momentoch: Mlátim ľudí za peniaze! TOTO si o mne ľudia MYSLIA ZLE

 

Viac o téme: FilmKarlos VémolaBojovník MMA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu